|
31.07.2023 14:57

Як українські зірки підтримують полум’я кохання на відстані: поділились Наталка Денисенко та Анастасія Коротка

Складно підтримувати кохання на відстані. Своїми історіями та переживаннями поділились Наталка Денисенко та Анастасія Коротка. Як зіркам вдається зберігати шлюб читайте на порталі Сенсація.

Наталка Денисенко

Українська акторка Наталка Денисенко ще на початку повномасштабного вторгнення провела чоловіка Андрія Федінчика на службу до ЗСУ. Коханий і до початку великої війни підготовлював дружину, що піде боронити Україну, через що пара часто сперечалася. Однак вибором свого благовірного актриса пишається.

Наталка Денисенко переживає розлуку з чоловіком

Наталка розуміє всіх жінок військових та закликає їх бути сильними. Коли вона втратила зв’язок з чоловіком, зрозуміла – найвища цінність є життя. На щастя, Андрій відповів коханій та з ним все добре.

Триматися, не зважаючи ні на що, допомагає актрисі син. Маленькому Андрію зараз 5 років та він дуже сумує за батьком.

“Я розумію, що у мене є ще одне життя, за яке я несу відповідальність, тому я намагаюся жити далі. Хоча при ньому я теж плачу і кажу, що сумую за татом. А він не сильно переживає, бо знає, що тато повернеться” – розповідає Наталя.

Пережити розлуку з коханим Наталці Денисенко допомагає син

Анастасія Коротка

Українська актриса та ведуча Анастасія Коротка також була вимушена випробовувати свої відносини з чоловіком. Андрій Бєдняков залишився в Україні в той час, як Анастасія з двома дітьми виїхала до США. 7-річна Ксенія дуже сумувала за батьком. Також вже в Америці акторка народила Андрію сина Остапа.

Анастасія Коротка народила сина в США

Зіркова пара започаткувала нові традиції своєї сім’ї. Андрій щодня розмовляв з Ксенією по телефону, а ввечері Анастасія відправляла чоловіку спільні з дітьми фото та відео.

“Сильне кохання відстань навіть зміцнює!” – вважає Анастасія.

Коротка неймовірно скучила за чоловіком та батьківщиною. Наразі родина возз’єдналася. Настя з дітьми повернулись в Україну, про що Бєдняков повідомив в Instagram.