На Донбасі загинув український герой: вічна пам’ять хороброму воїну

Поранений у вівторок кулею снайпера військовослужбовець 72 ОМБР імені Чорних Запорожців помер у лікарні.

Сьогодні, 24 листопада близько опівдня, в районі проведення ООС неподалік Авдіївки, працював снайпер російсько-окупаційних сил. Унаслідок пострілу снайпера бойовиків отримав вогнепальне поранення український військовослужбовець.

Для надання невідкладної медичної допомоги важкопораненого українського бійця було доправлено до медичного закладу, де за його життя боролися військові лікарі, повідомляє пресслужба штабу Операції об’єднаних сил і 72 ОМБР імені Чорних Запорожців у Facebook.

Однак поранений кулею ворожого снайпера боєць 72 ОМБР імені Чорних Запорожців помер у лікарні.

Зазначається, що проведені лікарями невідкладні реанімаційні заходи не дали позитивних результатів. Врятувати життя захисника не вдалося.

«Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін», – йдеться в повідомленні.

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statementВечірнє зведення щодо ситуації в районі…

Опубликовано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Вторник, 24 ноября 2020 г.

Всього сьогодні від початку поточної доби на фронті зафіксовано два порушення режиму тиші російськими найманцями. Один в передмісті Авдіївки, інший поблизу Шумів.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?