|
31.07.2023 13:08

Зважувала туристів на пляжі в Криму та в 14 років співала в ресторанах: факти з біографії Злати Огнєвіч

Злата – відома у всьому світі українська співачка. Пропонуємо познайомитися з нею ближче. Запевняємо, біографія Злати Огнєвіч зможе Вас здивувати.

Народилася зірка в російському місті Мурманськ, в родині військових лікарів. Родина багато переїздила та коли Златі було 5, оселилась в Криму. Саме там, у місті Судак, Злата заробила перші гроші. У віці 10 років маленька Злата зважувала туристів на пляжі, а у 14 заробляла, співаючи в ресторані. Навчалась співачка в Київському інституті музики.

Біографія Злати Огнєвіч

Справжнє ім’я зірки – Інна Бордюг. Ім’я Інна співачка не любила з дитинства та часто повторювала батькам, що його змінить, як підросте. Псевдонім обирала інтуїтивно. Хотіла щось яскраве та вогняне. Так і народилась Злата Огнєвіч.

Цікаві факти з біографії Злати Огнєвіч

Злата збирає вінілових пластинок. Друзі знають про це та регулярно доповнюють її колекцію. Вокалістка вважає, культура вінілу особлива, платівки мають тепле звучання.

Співачка тримає себе в тонусі. Допомагає їй в цьому правильне харчування та регулярні тренування.

Крім концертів та гастролей, Злата приймає участь в різноманітних шоу. У 2018 році вона танцювала з Дмитром Жуком в шоу “Танці з зірками”. До речі, пройти відбір їй допомогла пристрасть до балету. У восьмому сезоні “Танців” Злата була ведучою та зустрічала учасників на балконі. У 2021 році виконавиця перемогла у шоу “Маска”, а також стала героїнею шоу “Холостячка”. У 2023 співачка стала речником Євробачення 2023. Також Злата приймала участь в зйомках проєкту “Голос країни” в ролі помічниці Потапа.