Вихідні дні у грудні 2020: скільки українці відпочиватимуть на різдвяні та новорічні свята

Останній місяць року подарує українцям додатковий вихідний.

Під кінець року важливо завершити всі свою справи, щоб зі спокійною душею зустрічати вихідні і проводити їх в колі найближчих і найрідніших людей.

Скільки вихідних очікують українців у грудні 2020 року

Скільки днів відпочиватимуть українці у грудні
Скільки днів відпочиватимуть українці у грудні

Грудень подарує українцям додатковий вихідний. Цей день присвячений католицькому Різдву, яке святкують 25 грудня.

Додатковий вихідний припадає на п’ятницю, тому українці матимуть можливість відпочити три дні поспіль — 25, 26 і 27 грудня. До того ж, працівникам радять скоротити робочий день перед вихідними на одну годину.

Загалом у грудні очікуються й інші свята та важливі події, які займають майже весь місяць. Наприклад, 1-го грудня в Україні одночасно відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, День невролога і День працівників прокуратури України, а ось 19-го — День співпраці Південь-Південь Організації Об’єднаних Націй, Міжнародний день допомоги бідним, День адвокатури України, а також улюблений усім діткам День святого Миколая.

19 грудня - День святого Миколая
19 грудня – День святого Миколая

Є і досить незвичайні свята: 4-го грудня українці святкують день обіймів, 11-го грудня — день гір, а 26 — день подарунків.

Схожі статті

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.