|
04.08.2023 16:06

Володимир Дантес розповів, на що витратив понад 2 млн гривень – з Дурнєвим переплюнули саму Кароль

Вже понад рік українські знаменитості об'єдналися заради спільної цілі, аби допомогти Україні наблизити її до перемоги, а тому активно влаштовують благодійні заходи та збори коштів.
Автор: Юлія Ящук

Володимир Дантес після такого обговорюваного розлучення з виконавицею Надією Дорофєєвою у 2022 році повністю занурився в розвиток кар’єри, написання нових хітів та знімання шоу “Пожежа” спільно з українським телеведучим, гумористичним коментатором програм Олексієм Дурнєвим.

Нещодавно знаменитий український співак Володимир Дантес повідомив користувачам соціальної мережі Instagram, на що було витрачено понад 2 млн гривень, які вдалося зібрати спільними зусиллями з Олексієм Дурнєвим в травні у європейському турі проєкту “Пожежа”.

Володимир Дантес розповів, на що витратив понад 2 млн гривень

Відомі чоловіки подякували кожному, хто долучився до масштабного збору коштів під час минулого туру. На ці гроші Володимир та Олексій замовили літачки ретранслятори для фпв дронів. Їх вже виготовили та доставили, а тому тепер можна відправляти бригадам по лінії фронту:

“Дякуємо кожному, хто донатив нам під час минулого туру, разом ми зібрали понад 2 000 000 гривень донатів. Замовили літачки ретранслятори для фпв дронів. Дякуємо вам!!! Ви – пожежа!!!”.

Нагадаємо, що Пожежа – найгарячіше ютуб-шоу, де на кожному івенті в різних містах на глядачів чекає дійство без заготовлених текстів та спеціальних сценаріїв, а лише виключно імпровізація головних героїв.

Володимир Дантес навіть на свій 35-й день народження, 28 червня, замість подарунків відкрив спеціальну банку для збору коштів для тих, хто хотів привітати артиста з його святом. Подякував всім за привітання та зробив звіт, де вдалося назбирати на ЗСУ 431 372 гривень. Додав, що отримав найкращий подарунок, який тільки можна було очікувати.