|
08.08.2023 10:31

Надія Мейхер пішла на зраду та була швидко виведена на чисту воду: всьому провиною законний чоловік?

Відома українська співачка Надія Мейхер доволі довго подорожує за кордоном, і лише нещодавно з'ясувалося, що її маршрут пролягає через російську федерацію.

Як відомо, Надія Мейхер веде доволі закритий образ життя. Зірка небагато розповідає про себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і часто веде свій акаунт для того, щоб нагадати про власний магазин одягу, а також розповісти про свою творчість. Тобто соцмережі використовуються нею здебільшого у професійній діяльності.

Надія Мейхер виведена на чисту воду

Надія Мейхер виведена на чисту воду

Після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники дізналися, що співачка рушила до Європи. І варто відзначити, що там вона перебувала достатньо довго. Зірка перейшла на українську мову і підтримувала свою батьківщину усіма можливими методами. Вона навіть розповідала про благодійні ініціативи різних організацій та конкретні історії, які проживали українці після 24 лютого.

Зараз цей контент зник з її сторінок, а місцезнаходження самої Мейхер – невідоме. Раніше згадувалося, що вона виїхала до Німеччини, потім – Італії.

І лише нещодавно знаменитий блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що артистка перебралася в російську федерацію або зовсім недавно відвідувала цю країну. Перевірити дану тезу доволі просто за допомогою кнопки “Інформація про обліковий запис” в акаунті Мейхер в Instagram. Саме так колись шанувальники зрозуміли, що Влад Яма знаходиться в Сполучених Штатах Америки, а не в Україні.

Надія Мейхер виведена на чисту воду. Скріншоти особистих сторінок зірки

Примітно, що її чоловік бізнесмен Михайло Уржумцев родом з росії. Тож поведінка артистки викликає ще більше запитань і залишає незрозумілими багато аспектів її життя.

Нагадуємо, що про свого чоловіка зірка розповідає небагато. Так само про його політичну позицію не було відомо нічого. Близько 7 років тому він переїхав до своєї коханої з Санкт-Петербургу в Київ. У пари підростає двоє дочок.

Зараз Уржумцев – гендиректор російської компанії Melon Fashion. У зв’язку з цим в одному з подкастів він висловив надію, що незабаром усе з його справами буде нормально. Майже у той самий час з’ясувалося, що чоловік знаходиться в росії.