|
10.08.2023 11:25

Український американець Влад Яма засвітився в павільйоні “Танців з зірками”: Горбунов на нього точно не чекав

Після початку повномасштабного вторгнення знаменитий український хореограф Влад Яма з родиною покинув Україну та нині отримує чималу кількість хейту у свою адресу в соціальних мережах.
Автор: Юлія Ящук

Хореограф Влад Яма, який відзначився в медійному просторі після чималих проєктів в Україні, попри те, що допомагає своїй країні у війну навіть в США, досі отримує гнівні коментарі майже під кожним новим дописом в соціальних мережах.

Танцівник після 24 лютого виїхав до Сполучених Штатів Америки та ще жодного разу не повертався додому. Нещодавно відповів користувачам, чи соромно йому за свій виїзд з родиною за кордон під час повномасштабної війни в Україні.

Влад вирішив бути небагатослівним, тому просто відповів одним словом: “Регулярно”. Також підписники знаменитості дорікнули йому, що він досі не наважується повертатися до України, на що Влад відреагував, що дослухатиметься до претензій лише від військових.

Влад Яма засвітився в павільйоні Танців з зірками

Так, відомий хореограф країни оприлюднив світлину з павільйону “Танців з зірками”, підписавши опублікований кадр “Наснилося”. Після участі у шоу з партнеркою по паркету Наталією Могилевською, у нових сезонах, починаючи з 2017 року, Влад Яма зайняв одне з суддівських крісел. Тому, можливо, таким чином танцівник вирішив поностальгувати за тими часами роботи на танцювальному проєкті.

Влад Яма засвітився в павільйоні Танців з зірками

Нагадаємо, що Влад Яма з дружиною та сином виїхали до США під час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Танцівник дійсно ще жодного разу не повертався до рідного дому, однак намагається реагувати на воєнні дії в Україні.

Однак своєю так званою підтримкою знаменитість тільки натрапляє на нові обурення від українських пересічних громадян. Також неабияке невдоволення в користувачів викликало проведення часу Владом Ямою на тлі красивих пейзажів та слів, що він не озирається в минуле й тепер дивиться лише в краще майбутнє.