|
11.08.2023 10:15

Перестала худнути, бо вагітна? Каменських вразила новиною та натякнула на поповнення – Потап милується коханою

Автор: Юлія Ящук

Так, знаменитість не приховує, що її неабияк обурюють питання від української публіки про майбутнє поповнення. Співачка прокоментувала поширені плітки, запевняючи, що поява дитини в родині – це дуже особиста та відповідальна справа, яку має обговорювати лише пара, яка наважилася на відповідальний крок батьківства.

Днями виконавиця пісень Настя Каменських оприлюднила світлину пробіжки на свіжому повітрі. Таким чином, зірка натякнула, що збирається відновлювати свої тренування та починає худнути, аби прихильники вже не помічали недоліків фігури, які часто списували на вагітність.

Каменських вразила новиною та натякнула на поповнення

Втім, нещодавно дружина Потапа на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram оголосила, що нині перебуває в курортному місті Одеса, де згодом відбудеться її благодійний співочий захід, прибуток від якого буде перераховано медичному закладу цього міста.

Також у своїх сторіз знаменита артистка Настя Каменських показала, як перемкнула свою увагу від буденності, провела день, повністю відпочиваючи, насолоджуючись смаком страв одеської кухні та поцікавилася в підписників, як можна схуднути, коли місто зустрічає такими смачними делікатесами в закладах:

“Ну і як тут схуднути, коли все настільки смачно”.

Каменських вразила новиною та натякнула на поповнення

Тож, героїня нашої статті поки залишила на паузу процес власного схуднення та знову натякнула на свій “цікавий” стан. Однак поки з вуст Насті Каменських новини про поповнення в їхній зірковій родині не прозвучало.