|
12.08.2023 15:14

“Малюк захворів”: 35-річна Нікітюк повела дитину до лікаря та поділилася станом справ – матуся схвильована

Автор: Юлія Ящук

Зірка Нового каналу тримає деталі свого особистого життя за сімома замками та інформацію, яка шириться на просторах Мережі висміяла й закликала не вірити подібним пліткам.

Відомий блогер Богдан Беспалов розповів про минулі стосунки Лесі Іванівни, які могли підвести знаменитість під вінець. За його словами, телеведуча мала стосунки з впливовим чоловіком з шоу-бізнесу, який допоміг їй закріпитися на Новому каналі.

Леся Нікітюк

Утім, сама Нікітюк в жартівливій формі натякнула, що ця інформація не відповідає дійсності, однак розповісти про минуле так і не наважилася. Прихильники знаменитості запропонували хорошу альтернативу, аби зірка погодилася знайти свою долю на проєкті “Холостячка”, утім, знову героїня нашого матеріалу лише віджартовується.

Нещодавно Леся Нікітюк у своєму блозі соціальної мережі Instagram дещо занепокоєна повідомила, що її малюк, пес, якого знає вся аудиторія підписників захворів, тому довелося поїхати до ветеринарної клініки, аби собаці стало краще.

Леся Нікітюк повела дитину до лікаря та поділилася станом справ

Рафіку поставили крапельницю, дали спеціальні уколи та взяли аналізи, щоб вияснити причину недуги. Леся Нікітюк дбайливо ставиться до здоров’я свого улюбленця, адже для неї він став частиною родини та її життя.

Пес, якого телеведуча назвала Рафіком або повністю Рафаель – це породи вест-хайленд-вайт-тер’єр зі Шотландії. У серпні цього року “малюку” Нікітюк виповниться вже 5 років. До цього вона мала песика такої ж породи, на ім’я Гашик.