|
13.08.2023 11:34

48-річна Могилевська співає в електричці та вражає звичайних людей: нині ближче до народу – гастролі розпочато

Автор: Юлія Ящук

Відома виконавиця пісень з початку повномасштабної війни старанно направляє свої сили на допомогу українцям, які цього потребують. Цього разу знаменитість анонсувала реліз патріотичного треку для українських жінок, які чекають на повернення своїх чоловіків з війни та кожного разу радіють, почувши в трубці голос коханого.

Українська співачка оприлюднила кадри знімань кліпу на пісню та своїм процесом роботи здивувала звичайних людей. Артистку помітили в одному з вагонів київської електрички та відразу почали відмічати Могилевську у своїх сторіз соціальної мережі Instagram та в каналах Телеграму. В мережі почали жартувати, що виконавиця перебралася з міста на гастролі в електричку та розпочала свій так званий тур.

48-річна Могилевська співає в електричці та вражає звичайних людей

Прем’єра треку запланована вже 18 серпня, однак Наталія Могилевська ще не повідомила, коли українці зможуть побачити відеороботу на пісню, знімання якої проходило на очах в пересічних громадян в електричці.

В коментарях під оприлюдненим відео зі словами пісні, користувачі не втомлюються висловлювати захоплення співом зірки та самим треком “Позивний” й вже чекають на прем’єру повної версії хіта. За задумом режисера кліпу, в одній зі сцен знаменитість стоїть біля вікна при русі громадського транспорту та від душі ділиться переживаннями проспіваними словами.

Відомо, що Наталія Могилевська бере активну участь у благодійних та волонтерських заходах, а також не забуває про найменших українців, відвідуючи дитячі будинки, але публіка досі чекає, коли виконавиця наважиться стати мамою свого малюка.