|
15.08.2023 11:23

Романтична історія “The Hardkiss”: як зустрілися та закохалися Юлія Саніна і Валерій Бебко

Юля познайомилась з коханим, коли навчалася в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Валерій працював на телеканалі “MTV Україна”. Майбутня співачка мала взяти інтерв’ю у чоловіка. Їх розмова тривала 3 години, а запис досі зберігається родиною, як реліквія. Співачка відразу зрозуміла, перед нею ідеальний чоловік. Гітарист покликав дівчину на побачення до себе додому, а вона з нетерпінням очікувала зустрічі.

Історія кохання Юлії Саніної та Валерія Бебко

Виконавиця відразу зрозуміла, що Бебко їй сподобався. Це були перші стосунки Юлі, тому вона тому дівчина дуже хвилювалась знайомлячись з родиною коханого. Та даремно, все пройшло добре.

Історія кохання Юлії Саніної та Валерія Бебко

Одружилися закохані у 2011 році, проте приховували романтичний зв’язок від публіки понад 5 років. А в листопаді 2015 року співачка народила сина – Данила.

Історія кохання Юлії Саніної та Валерія Бебко

Виховуючи маленького сина, пара ледь не розлучилася. Проте, розуміючи, що на кону не тільки їх шлюб, але й творчість, музиканти почали працювати над своїми стосунками. Зараз щаслива сім’я, як пазл, доповнюють один одного. Суперечки виникають зрідка та тільки з побутових питань. Вал повільніший за Юлю, у якої кожна хвилина на рахунку. Також чоловік не любить обирати подарунки, тож цим займається виключно Юля. Під час будівництва будинку Валерій був звільнений від побутових обов’язків.

У 2020 році “The Hardkiss” випустив кліп на пісню “Все було так”, де показали свою історію кохання.