|
15.08.2023 13:48

“Ну що у тебе в голові?”: фронтмен “ТНМК” Фагот пригадав, через що перестав спілкуватись з братом

Олег Михайлюта народився у 1974 році в місті Харків та провів там все дитинство. Тому наразі музиканту важко спостерігати за руйнуваннями, що наносить рідному місту орда.

Фагот розповів, чому перестав спілкуватись з рідним братом

Соліст ТНМК не приховує, до 24 лютого у Харкові були проросійські настрої, але познайомившись з реаліями російського світу, більшість місцевих свою думку змінили. Харків бореться та обов’язково в майбутньому буде вільним, безпечним і процвітаючим містом.

Фагот розповів, чому перестав спілкуватись з рідним братом

Але залишились і “старовіри”, які досі не можуть зрозуміти істини. Таким і є рідний брат Олега. Реакція брата дивує Фагота, адже вони обидва виросли у сім’ї, що прагнула вільної України, навіть коли за це була передбачена кримінальна відповідальність. Не раз батько Фагота підіймав келих за Україну й діти це бачили. Після останньої телефонної розмови брати не спілкуються, Олег не може прийняти позицію брата, а його родич не намагається переосмислити те, що відбувається навколо нього – ніби просто закриває на все очі.

“Що може змінити таку людину? Приліт у вікно? І то не факт!” – розповідає Фагот.

Фагот розповів, чому перестав спілкуватись з рідним братом

Музикант відразу після початку повномасштабного вторгнення став на захист держави. Та чоловік не засуджує інших, хто не “зміг”. Адже, на думку артиста, нема гіршого, ніж воювати пліч-о-пліч з людиною, яка до цього не готова. Зараз співак співпрацює з ДСНС, розповідаючи про мінну безпеку, а також займається волонтерством.