|
16.08.2023 16:45

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розповіла про уколи краси: таємниця розставання із Заливако розкрита

На зйомки романтичного реаліті-шоу потрапляють далеко не всі дівчата. Здебільшого продюсери все ж таки обирають неймовірних красунь, які окрім зовнішності можуть похизуватися харизмою та відкритістю. Як не дивно, виробникам даного телевізійного продукту вдається показати дівчат з усіх сторін, і часто портрет зовсім не відповідає реальності.

Анна Богдан розповіла про уколи краси

Анна Богдан розповіла про уколи краси

Анна Богдан не стала виключенням. На зовнішні дані дівчини одразу ж звернули свою увагу і глядачі, і минулі учасники проєкту. Але врода ще ніколи не ставала серцевиною кохання.

Досвід пар, які створилися в результаті цього шоу підказує, що красива зовнішність переможниці зовсім не гарантує, що вона зможе налагодити стосунки з головним героєм.

Не так давно Нікіта Добринін та Даша Квіткова повідомили про те, що розлучаються. Незадовго до цього прозвучало зізнання і Анни Богдан з Михайлом Заливако, які не захотіли більше бути разом.

Причину розставання екс-пара так і не назвала, але наприкінці їхні взаємини здавалися доволі важкими та токсичними. Хтось підтримав бізнесмена, який свого часу покинув Харків та переїхав до Києва заради обраниці, хтось навпаки зайняв сторону блогерки.

І це був доволі дивний результат, адже під час трансляції програми Богдан неодноразово критикували. Наприклад, за те, що вона приховала свій зв’язок з елітними колами в столиці. Свого часу красуня була дружиною депутата Андрія Богдана і була доволі близькою до усіх світських левиць.

Але ця критика ніколи не стосувалася зовнішності Анни, і зрозуміло чому, адже дівчина неймовірно вродлива. Про свої дані вона і сама прекрасно знає.

Анна Богдан розповіла про уколи краси

Нещодавно користувачі поцікавилися в неї, що робить вона собі уколи краси. Блогерка відповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що до подібних процедур не вдається, і вважає, що виглядає прекрасно.

Хоча немає сумнівів, що за шкірою вона все ж таки доглядає і є висока імовірність того, що в косметологічних кабінетах.