|
18.08.2023 16:19

Єдина онучка Софії Ротару та її наречений-мільйонер роз’їхалися: дівчина не приховує, що вже покинула США

Єдина онучка легенди української естради Софії Михайлівни Ротару Соня Євдокименко усе своє свідоме життя жила за кордоном. Спочатку дівчина отримувала освіту у Великобританії, а згодом переїхала до Сполучених Штатів Америки, де почала вчитися на дизайнера.

Паралельно красуня працює моделлю, що одразу ж видно з її знімків на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Чого з її контенту не видно — як складаються її стосунки з нареченим Денисом Жадановим.

Нагадуємо, декілька років тому стало відомо про нібито заручини пари, що спочатку спростував батько дівчини Руслан Євдокименко, а пізніше і сама зіркова бабуся.

Єдина онучка Софії Ротару та її наречений-мільйонер роз’їхалися

Єдина онучка Софії Ротару та її наречений-мільйонер роз’їхалися

Тим не менш, обранець у Соні Євдокименко виявився непростий. Чоловік потрапив до списку Forbes, а також зберігає свій статус мільйонера.

Красень нечасто фігурує у публікаціях красуні, але невтомно подорожує з нею світом, а також відвідує найрозкішніші вечірки та ресторани в Нью-Йорку, де вони зараз і проживають.

Днями Соня повідомила про те, що приїхала на відпочинок до Італії в Тоскану. Було-б логічно зробити висновок, що її супроводжує багатій-наречений, але виявилося, що це зовсім не так.

Денис також покинув Сполучені Штати Америки заради поїздки в Іспанію. Цю інформацію доволі просто перевірити, адже компанія “Мета” надає інформацію про місцеположення акаунтів. Саме тому у Дениса та Соні на даний момент немає жодних спільних знімків та stories.

Єдина онучка Софії Ротару та її наречений-мільйонер роз’їхалися

Хоча канікули ще не завершені і є велика імовірність того, що Денис приєднається до своєї коханої пізніше.

До речі, нещодавно Лайма Вайкуле давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому прокоментувала ставлення Софії Ротару до війни і також надала інформацію про її евакуацію з Києва. За словами латвійської співачки Софія Михайлівна не тікала за кордон, а знайшла прихисток у Львові. На відміну від голови свого сімейства Руслан Євдокименко та його син Анатолій були спіймані прикордонниками в лютому минулого року при незаконній спробі перебратися до Європи.