|
24.08.2023 22:08

Соловій між ними немає: Вакарчук вперше розповів про стосунки з Жаданом – “Це не жарт. Це правда”

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук вперше розповів про те, як подружився з поетом Сергієм Жаданом. Артист повідав просто неймовірну історію!

До початку повномасштабної війни шанувальники звикли спостерігати за співпрацею артистів здебільшого на сцені та у студіях. Спілкуватися між собою, працювати над новими проєктами та ініціативами зірки не припинили, але здебільшого це тепер відбувається за кадром.

Так, виконавці цілими колективами їздять до найрізноманітніших міст України з метою підняти дух, замотивувати на перемогу, а також підтримати тих, хто так чи інакше приймає участь у боротьбі за незалежність нашої Батьківщини.

Святослав Вакарчук розповів, як подружився з Сергієм Жаданом

Святослав Вакарчук розповів, як подружився з Сергієм Жаданом

Святослав Вакарчук та Сергій Жадан — яскраві представники української інтелігенції, яка має серйозний вплив на культуру та розуми своїх співвітчизників. І як з’ясувалося, саме за період повномасштабної війни вони неабияк зблизилися, як друзі.

Про це нещодавно розповів музикант. За його словами, він буквально зобов’язаний поету своїм життям.

“Сергій стояв і пильнував, щоб я випадково не став на м*ну, яка в цей момент була за метр від моєї ноги. І це не жарт. Це правда. Ми розмовляли, а потім я вирішив поспівати. Сергій був з нами. І тут якийсь момент нам кажуть: “Тільки обережно тут м*на, вона нерозірвана. Ми тільки самі її побачили”. Сергій, я пам’ятаю, взяв якийсь плафон, його так акуратно поставив наверх. Щоб ніби зробити його безпечнішим”

Примітно, що Святослава Вакарчука та Сергія Жадана окрім мистецтва та бажання допомогти Україні пов’язує ще одна річ: плітки про роман з Христиною Соловій. Декілька років тому музиканту приписували любовні стосунки з підопічною, і тільки-но чутки вщухли, як схожу історію почав проживати і письменник.

Нагадуємо, що днями Сергій Жадан отримав пряме питання від журналістів про його імовірне кохання зі співачкою. Письменник відмовився на нього відповідати, підкресливши, що незабаром у них з Христиною виходить спільна композиція.