|
27.08.2023 09:53

Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї: не зміг приховати свої почуття до колеги та “сів у калюжу”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла, що Потап заблокував її в соціальних мережах. Що стало причиною конфлікту між зірками?

Повномасштабна війна внесла серйозні зміни як у буденне життя українців, так і у порядок в шоу-бізнесі. Глядачі були неймовірно вражені, коли дізналися, що відома модель та співачка, неймовірна красуня, що могла поїхати за кордон того ж дня, Даша Астаф’єва залишилася та місяцями чистила картоплю для переселенців.

Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Тим часом Потап разом зі своєю родиною знаходився в Іспанії. Його єдиний син Андрій перебував в Києві, але репер не поспішав повертатися. І хоча фанати кожного дня очікували, що Олексій об’явиться, приїхати до України він наважився лише через півроку. Відзнявшись у декількох епізодах різноманітних шоу, він знову поїхав.

Даша Астаф’єва зізналася, чому Потап образився на неї

Даша тим часом давала безліч інтерв’ю, в яких її, як людину, що проявила стійкість та сміливість, розпитували, як вона ставиться до колег. Піднімалося і питання зіркового біженства, і мови і минулих помилок. Даша не приховувала свого роздратування на рахунок Потапа та Світлани Лободи. І як виявляється, це дарма не пройшло.

Потап продемонстрував свої почуття до співачки, яка його чи то зачепила, чи то образила та заблокував її в соціальних мережах.

На такий самий крок наважилася і Лобода. Погроз чи попереджень Даша не отримувала, а отримала повідомлення від продюсерки з проханням не чіпати інших зірок. Про це зірка розповіла в програмі “Неймовірна правда про зірок”.

“Потап та Лобода мене заблокували. Ніхто мені не погрожував. Попросили мене. Нещодавно написала продюсер і попросила не говорити про артистів”, – розповіла співачка.

Нагадуємо, що рік тому Потап дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснив, що знаходився за кордоном так довго через свій стан здоров’я. У зірки була пневмонія, а після він мав ускладнення, які виражалися паралічем м’язів обличчя.

Втім, це не надто заспокоїло чи переконало публіку. Натомість в мережі почали ширитися чутки про його розлучення з Настею Каменських, про адюльтер в їхній родині та інші плітки.