|
29.08.2023 18:02

Історія кохання зірок “Орел та решка”: як зародилися романтичні почуття Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Андрій Бєдняков познайомився з майбутньою дружиною Анастасією Короткою у 19 років. Андрій працював слюсарем. Настя грала в збірній команді КВК. Команда запросила молодого юнака до себе. Дівчина відразу звернула увагу на юнака та пожартувала: “Ну нарешті в команді гарненький буде”. Але майбутня акторка на той час зустрічалась з іншим хлопцем, тож кохання з першого погляду не було.

Андрій Бєдняков розповів про початок стосунків з дружиною

Та Андрій не здався і відбив кохану у суперника. Своєю цілеспрямованістю та наполегливістю хлопцю вдалося підкорити серце Настуні. Перед весіллям пара прожила цивільним шлюбом цілих 7 років. Ні Настя, ні Андрій не поспішали до РАГСу, адже не вважали, що штамп змінить їхні стосунки. Та помилялись. Коротка зізналась в інтерв’ю порталу “Сьогодні“, після офіційного весілля пара стала більш відповідальною та дозріла для народження дитини.

Андрій Бєдняков розповів про початок стосунків з дружиною

Весілля було тільки для близьких людей. Настя вмовила Андрія та на весіллі виступав Pianoboy. Після пара вирушала в весільну подорож до Лондону.

Наразі, пара має двох дітей. У 2015 році Настя народила доньку Ксенію, а у 2022 році сина, якого назвали Остапом. Коротка з дітьми живе у США, куди вимушена біла емігрувати через війну. В інтерв’ю Славі Дьоміну ведучий зізнався, що хоче стабільності в першу чергу для доньки, їй треба навчатися, тому поки краще залишатись за кордом.

Андрій Бєдняков розповів про початок стосунків з дружиною

Також Андрій розповів, які фактори допомагають парі зберігати шлюб. Блогер наголосив, що одного кохання мало для гарних та гармонійних стосунків. Пара в першу чергу друзі та батьки.

“На дітях, на повазі, на планах, на майбутнє. Так, є кохання”, – поділився шоумен.

Не зважаючи на минулі негаразди, пара змогла налагодити комунікацію та зберегти теплі відносини. Зараз подружжя кохають одне одного та виховують діток на відстані.