|
27.08.2023 15:26

76-річна Софія Ротару досягла бажаного і покинула Україну: де зараз проживає легенда естради та з ким

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна не поспішала подати голос. Фанати з нетерпінням чекали на озвучення нею своєї позиції. Втім, легенда радянської естради лише реагувала на трагедії, які відбувалися на території її Батьківщини і лише раз назвала війну “війною”.

На день свого народження у 2022-му Софія Михайлівна вперше вийшла на зв’язок. Тоді вона повідомила, що знаходиться в рідному селі Маршинці. У цей особливий день вона попросила для себе подарунок: невеличку пожертву до її благодійного фонду, який займається сім’ями військових. Після цього прямого діалогу зі своїми шанувальниками зірка не вела. Хіба що вона з’являлася на кладовищі, на якому похований її чоловік Анатолій Євдокименко.

Софія Ротару досягла бажаного і покинула Україну

Софія Ротару досягла бажаного і покинула Україну

Лайма Вайкуле у своєму інтерв’ю зізнавалася, що Софія Михайлівна займає сувору проукраїнську позицію. Мовляв, після повномасштабного вторгнення артистка навіть не виїхала, а сховалася у Львові.

Але чому Ротару не дає жодних концертів досі невідомо. Примітно, що запрошень виступити на корпоративах у російських мільйонерів співачка не отримує тому, що дала наказ своїй команді одразу ж відхиляти їх.

Софія Ротару досягла бажаного і покинула Україну

Про своє місцеположення артистка не говорить. Однак нещодавно російський продюсер вирішив поділитися інформацією, яка в нього мається. За його словами, вона вже виїхала за кордон і на даний момент проживає там. Про це повідомив Ілля Саґліані.

“З чуток, Ротару зараз справді із сім’єю в Італії. Саме в Італії Ротару купила нерухомість для сім’ї. Нам розповіли, що у Ротару на даний момент вже не один об’єкт нерухомості за кордоном”

Раніше повідомлялося, що цього літа Софія Ротару переїхала до рідних, які більше року живуть в Італії. Зазначалося, що саме там Ротару свого часу купила будиночок, оформивши його на свого єдиного сина Руслана Євдокименка.