|
28.08.2023 10:33

Де зараз переможці “МастерШеф. Професіонали”: Павло Серветник, Еля Баранова, Євген Грибеник і Артем Кабулахін

Павло Серветник

Павло переміг в першому сезоні “МастерШеф. Професіонали”. Молодий кухар з Комишан відразу привернув увагу глядачів. Чи то зухвалим характером, чи то цілеспрямованістю, але однозначно хлопець зміг звоювати шанувальників.

Коли окупанти захопили Херсон, Павло самостійно випікав хліб та роздавав людям, а на Великдень навіть зміг порадувати херсонців пасочками.

Переможці МастерШеф. Професіонали розповіли, чим займаються зараз

Наразі кухар разом з дружиною живе та працює в Сполучених Штатах Америки. Павло влаштувався шеф-кухарем в один з ресторанів Нью-Йорку.

Серветник активно веде сторінку в Instagram, де не тільки висвітлює події зі свого життя, а й ділиться рецептами кулінарних витворів.

Євген Грибеник

Євген Грибеник переміг в 3-му сезоні проєкту. Цілеспрямований чоловік з чималим багажем досвіду зміг вибороти перемогу у конкурентів.

Переможці МастерШеф. Професіонали розповіли, чим займаються зараз

Зараз Евген працює шеф-кухарем в столичному ресторані “Фабіус”, а також викладає в кулінарній академії.

Еля Баранова

Переможниця 3 сезону шоу Еля Баранова запам’яталася норовливим характером. Вона пришла на проєкт з чіткою ціллю, перемогти, а дружба та відносини її не турбували.

Переможці МастерШеф. Професіонали розповіли, чим займаються зараз

Наразі Еля працює в Ніці. Жінка влаштувалася шефом у ресторані “Renee bistro”, а набирати команду їй допомагав сам Ярославський, суддя проєкту.

Артем Кабулахін

Чоловік прийшов на “МастерШеф” для отримання незабутнього досвіду. Та перестарався і виграв 4 сезон. Артем згадує, що найцікавіші конкурси для нього були з обмеженнями в продуктах. Коли учасника не оточують звичні інгредієнти, прокидаються творчість та уява.

Переможці МастерШеф. Професіонали розповіли, чим займаються зараз

Наразі Артем подорожує з гастротурами по Україні. Вже анонсований візит до Карпат на другий вікенд вересня.