|
29.08.2023 14:10

Сином пишається, а про доньку мовчить: як виглядають діти Наталії Сумської від двох різних чоловіків

Українська акторка театру та кіно Наталя Сумська зіграла багато культових ролей. Жінка виховала двох дітей. Дарина та В'ячеслав вже дорослі. Як склалося їх життя?

За роки свого цікавого життя Наталя Сумська встигла двічі вийти заміж. Першим чоловіком акторки став Ігор Мамай. Подружжя прожило разом 7 років та зрештою розлучилось. У шлюбі актриса народила дівчинку Дарину.

Другий чоловік з Наталею досі. Анатолій Хостікоєв та Наталя Сумська щасливо живуть як подружжя вже чверть століття. Актриса народила чоловікові хлопчика В’ячеслава.

Наталія Сумська показала своїх дорослих дітей

Життя дітей артистки склалося по різному. Поки В’ячеслав грає нові ролі та будує кар’єру, Дарина займається донечкою вдома.

41-річна донька актриси, Дарина Мамай, могла піти шляхом матері та обрати успішну кар’єру. Натомість жінка обрала підтримувати сімейне вогнище. Та жіноче щастя покинуло Дарину. Дівчина закінчила естрадно-цирковий коледж та співала в ансамблі прикордонних військ України. Також активно вела світське життя. Але зустрівши кохання, Юрія Трофименка, Дарину стали рідше бачити на публіці, а після смерті чоловіка вона зовсім зникла.

Наталія Сумська показала своїх дорослих дітей

Останні подробиці з життя дівчини Наталя Сумська розповіла програмі “Зірковий шлях”. Після смерті чоловіка молода вдова переїхала з донькою до матері та цілковито знаходиться на її забезпеченні. Дарина не думає про майбутнє, а лише сподівається на допомогу заможної мами.

Наталія Сумська показала своїх дорослих дітей

Натомість син Наталі, В’ячеслав, відповідає за своє життя самостійно. 26-річний В’ячеслав Хостікоєв буквально виріс у театрі та вирішив продовжити династію акторів. Чоловік виконував ролі в українському кіно та має досвід актору дубляжу. Зокрема брав участь в озвучці українською героїв фільму “Інтерстеллар” та серіалу “Уенсдей”.