|
28.08.2023 22:46

Колишня дружина Дзідзьо Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату: “Просто не можу стриматися”

Хоча зараз дороги Михайла Хоми та його колишньої дружини Ярослави розійшлися, безумовно їх об’єднує велика кількість речей. І любов до Батьківщини — одна з рис, яку вони розділяли. Після початку повномасштабної війни в Україні кожен говорив про свій патріотизм та позицію по-своєму.

А втім, їхні слова постійно перегукувалися між собою, нагадуючи зайвий раз, що Михайло та Ярослава тривалий час були парою, і певні думки винесли з цього союзу.

На даний момент Дзідзьо здебільшого гастролює з благодійними концертами, доходи з яких відправляються на допомогу військовим. У Ярослави поки що немає розмаху в кар’єрі, щоб мати можливість так допомагати Україні, але вона постійно нагадує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що необхідно боротися за волю, незалежність та свої землі.

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату

Інколи на Славію находить і вона може трохи посваритися, пригадати доволі непрості історії, або взагалі поплакати перед камерою. Як наприклад, нещодавно зірка наштовхнулася на білборди посеред міста, які стали своєрідними меморіалами пам’яті тим героям, які поклали своє життя заради майбутньої перемоги.

В якийсь момент артистка просто почала заливатися сльозами, але заявила, що їй абсолютно все одно, як на неї дивляться перехожі, адже вона переживала доволі важкі речі у цей момент.

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату

“В мене сльози течуть рікою. Мені соромно плакати, тут ідуть люди, дивляться на мене, але я просто не можу втриматися. Це алея наших небесних воїнів. Це просто неможливо витримати. Наші герої, захисники, які поклали своє життя у боротьбі”

Нагадуємо, що свою творчу кар’єру Славія розпочала лише декілька років тому, хоча мріяла про неї все свідоме життя. У шлюбі з Дзідзьо красуня не мала можливості виступати на сцені, так як чоловік був проти конкуренції всередині сім’ї.

Втім, бажання стати виконавицею перевершило бажання бути зразковою дружиною. Врешті-решт, пара прийняла рішення розійтися і зараз після тривалого конфлікту екс-подружжя прекрасно ладнає і підтримує одне одного.