|
31.08.2023 15:40

Квіткова показала Репяховій, як треба крутити чоловіками: після розлучення Дашу засипають квітами і Макбуками

Певно у кожної з дівчат були або є прихильники, всі вони по-різному себе поводять. Хтось лише на словах, хтось показує свої наміри діями, хтось засипає квітами, а хтось дарує дорогі подарунки та намагається підкупити жінок. Але чесно кажучи, іноді може спрацювати дрібничка, а іноді й дорогезні подарунки не привернуть увагу до чоловіка. Адже дівча цінують увагу та емоційний стан біля чоловіка.

Даша Квіткова

Наприклад, Даша Квіткова є дуже популярною блогеркою, за якою спостерігає мільйонна аудиторія в тому числі й чоловіки. Звісно, Даша подобається багатьом, адже за останній час вона себе прокачала неймовірно просто. Вона самодостатня, смілива, ризикує і працює багато заради свого комфорту. І це вже дуже приваблює чоловіків. Але не всіх.

Не так давно дівчина розлучилась з Нікітою Добриніним. Це рішення колишнє подружжя прийняло разом, адже жити під одним дахом вони вже не могли і зрозуміли, що разом бути не хочуть. І це нормально, так, у них є спільна дитина, але це ще ніколи нікого не тримало. Та це й не потрібно, бо всім буде гірше. Краще у дитини будуть щасливі батьки окремо, ніж разом і у постійному конфлікті.

Тож, після розлучення Дашу почали засипати квітами й дорогими подарунками таємні для аудиторії прихильники. Спочатку Даші дарували величезні букети квітів, а потім якийсь чоловік подарував дівчині Макбук. І скільки таких подарунків було ще – невідомо.

До того ж Квітковій активно приписують романи з Богданом Буше і Михайло Заливако. І все це через кілька спільних історій та через те, що всі вони живуть в одному житловому комплексі.

З ким Квітковій приписують романи

А от що насправді відбувається у житті дівчини, знає лише вона сама, оскільки Даша поки не планує романів, але здається, її аудиторія вважає інакше.