|
01.09.2023 16:14

54-річна Матвєєва не хоче народжувати, а 48-річна Могилевська вже готова до вагітності: коли у кого поповнення

Автор: Юлія Ящук

Так, в інтерв’ю для ведучого Слави Дьоміна 54-річна телеведуча Надя Матвєєва зізналася, що вдруге стати мамою вона не прагне та і взагалі ставати бабусею теж. Це її свідоме рішення, адже хоче пожити для себе, бути щасливою в моменті тут і зараз з новим молодим коханим, який молодший за неї на 20 років.

54-річна Матвєєва не хоче народжувати

Зізналася, що наразі штампу в паспорту вона не має. Щобільше, Матвєєва не любить весілля, ніколи не розуміла суть у великому гучному святкуванні цієї події. Додала, що їй не подобається, коли парі доводиться робити щось, аби задовольнити якісь традиційні потреби багатьох людей.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська у свої 48 років навпаки вже готова стати матір’ю й зізналася, що для отримання жіночого щастя та усвідомлення, що хоче дати весь свій досвід малюку знадобився час в понад 10 років.

48-річна Могилевська вже готова до вагітності

Виконавиця не приховує, що раніше стосунки не складалися, бо вона зациклювалася переважно на кар’єрі, а тепер змогла звільнити простір для коханого та її майбутньої дитини. Зірка дуже хоче стати мамою, адже за всі роки накопичила багато ніжності, життєвої мудрості, знайшла того єдиного, з яким поруч почувається в безпеці.

Ведучому Олексію Суханову Наталія Могилевська розповіла, що дуже закохана. Її чоловік достатньо авантюрний, оскільки готовий був пройти з коханою й у вогонь, й у воду. Тому, чекає, коли зможе надати нове життя маленькій людині, передати їй весь життєвий досвід, накопичений за всі роки активної діяльності.