|
01.09.2023 14:57

Українська версія “Золотого Холостяка” з учасниками 50+: Єрмаку, Іздрику, Вертинському час шукати жінку

Проте “Холостяк” ніколи не зникає з радарів, адже учасниць було багато та у кожної дівчини в життя щось змінюється, власне, як і у самих холостяків. Бо увага до їхнього особистого життя прикута й досі. І це зовсім не дивує, бо нових сезонів немає, а всі до нього настільки звикли, що дуже хочеться знову пірнути крізь екрани в цю чудову атмосферу романтики й неоднозначного кохання.

Але якщо в Україні не знімають “Холостяка”, це ще не означає, що інші країни не можуть презентувати нові сезони. Наприклад, Цієї осені в США  стартує нове шоу в рамках франшизи нашого “Холостяка” – “The Golden Bachelor:rose” :І голден це не про гроші, а про вік. Кохання шукатимуть жінки та чоловіки у благородному віці 60+.

Героєм першого сезону “Золотого Холостяка” став 71-річний ресторатор-вдівець на пенсії Джеррі Тернер. У нього є дві доньки та дві онуки. І в цьому сезоні буде цікава особливість знайомства, адже Деррі замість батьків, познайомиться з дітьми та онуками своїх обраниць.

Григорій Решетник уже має бажання  адаптувати цю абсолютно нову версію шоу в Україні. А от в коментарях підписники вже жартують, що наші чоловіки в такому віці так розкішно не виглядають і навіть, можуть не дожити до фіналу.

Та насправді ж у нас також вистачає завидних чоловіків у віці 50+, які з якихось причин неодружені й не можуть знайти свою людину до кінця життя. Тому, наша редакція вирішила запропонувати гідних кандидатів.

Олексій Вертинський

Олексій Вертинський

Народний артист України після смерті своєї дружини не зміг закохатися в жодну жінку на цьому світі, хоча й ма доволі широке коло спілкування. Зараз в його житті є лише одна важлива жінка – донька. А от про кохання у свої 67 років Олексій вже навіть і не думає, а дарма.

Юрій Іздрик

Юрій Іздрик

Український поет і прозаїк Юрій Іздрик настільки красиво описує кохання у своїх творах, але у свої 61 він все ще не зустрів таке кохання, яке описує і уявляє. Тому, “Золотий Холостяк” стане йому у нагоді.

Андрій Єрмак

Андрій Єрмак

Керівник Офісу президента Андрій Ярмак також неодружений, але дуже завидний холостяк. Він дуже цікава, але зайнята людина, можливо саме через брак часу Єрмак досі холостякує у 51 рік.