|
05.09.2023 21:31

Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина: “Перше, що зробив – це взяв за руку”

За історією сім’ї Тимура Мірошниченка слідкувала вся країна, а все тому, що він став першою зіркою, яка усиновила дитину під час повномасштабної війни. Про свій намір телеведучий об’явив майже одразу після вторгнення, однак бюрократія та інші питання, звісно, зайняли великий відрізок часу. Реалізувати своє бажання зірковій парі вдалося більше, ніж через рік.

Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина

Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина

Тімур та його дружина Інна розповідали про те, що підготували своїх дітей до того, що в їхній сім’ї з’явиться новий член. З малюком вони також доволі довго знайомилися, налагоджували зв’язок і постійно його відвідували, поки чекали, коли ж держава відпустить дитя у його нову сім’ю.

Окрім того довелося зіштовхнутися з суворою правдою. Наприклад, не так давно шоумен розповідав про те, що звичайні сім’ї, які хочуть забрати здорового малюка додому з дитячого будинку мають заплатити біля п’ятидесяти тисяч євро. Саме такою створюють реальність люди, які розпоряджаються долею цих прекрасних малюків.

В свою чергу Тімур нещодавно поділився не просто кадрами. Його прийомний син захворів на пневмонію. Про це Мірошниченко повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І зірка показав, як хлопчик дихає через інгалятор за допомогою свого батька, а також розповів про те, як він взяв його за руку, аби отримати допомогу.

Тімур Мірошниченко повідомив про серйозну хворобу прийомного сина

Нагадуємо, що шоумен та його обраниця одружилися у 2018 році. Спочатку Інна Мірошниченко народила доньку Мію. Потім на світ з’явився їхній син Марк. У червні подружжя Мірошниченків розповіло про те, що розпочали процедуру усиновлення. Пара захотіла втретє стати батьками для дитини, яка втратила рідних через війну. Маленького хлопчика Марселя вони забрали з дитбудинку.

Саме після усиновлення в одному з інтерв’ю ведучий зізнався, що держава не зацікавлена в усиновленні дітей.