|
06.09.2023 12:42

З нинішньою дружиною щасливий, але й колишню не викреслив: Горбунов зізнався в почуттях не до Осадчої

До зустрічі з Катериною Осадчою Юрій Горбунов вів доволі закритий образ життя, майже не розповідав про свою сім’ю і неохоче давав інтерв’ю. За телеведучим закріпилася репутація зразкового сім’янина, який вірний своєму вибору та кохає ту єдину, яку колись вибрав для себе.

Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з колишньою дружиною Людмилою

Коли стало відомо про його роман з колегою аудиторія максимально заплуталася, адже не було відомо, чи зрадив він у шлюбі, або ж давно розійшовся з Людмилою і як вільний чоловік знайшов кохання.

Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з колишньою дружиною Людмилою

Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з колишньою дружиною Людмилою

Протягом 6 років у шлюбі з колегою він не розповідав, яку роль у його житті грає колишня дружина. Про неї він майже не згадував публічно, хіба що коли розповідав про минулі роки. І лише нещодавно, після початку повномасштабної війни в Україні дав ексклюзивний коментар стосовно екс-благовірної.

Виявляється, зі свого життя він її не викреслив, регулярно з нею спілкужться і зізнається, що вона для нього – рідна та особлива людина, адже разом вони були немало і це залишає певний слід у житті.

Так, зараз Людмила Горбунова проживає в США у своєї дочки. З колишнім чоловіком вона регулярно говорить по телефону.

“По телефону періодично ми говоримо. Вона в Америці, у дітей. Вона ще до війни поїхала і зараз хоче повертатись. Це ж наше життя, ми не можемо викидати якісь речі, з якими ми були пов’язані роками. Не спілкуватися зі своїми колишніми…Я не знаю, що має статися, щоб викреслити із життя…”

Катя Осадча такої самої моделі поведінки дотримується з екс-чоловіком Олегом. Ба більше, Горбунов та Поліщук прекрасно ладнають і постійно перетинаються під час різноманітних заходів, тож у великій родині панує гармонія.

Про особисте життя пані Людмили Юрій тим не менш нічого не розповів. Тому невідомо, чи має вона нового партнера, з яким крокує по життю і чи чекає на неї хтось в Україні окрім колишнього благовірного.