|
06.09.2023 15:06

Злата Огнєвіч зізналася, що в перервах між рецепетиціями, концертами і зйомками ще підпрацьовує: “Асистентом”

Звісно, все, що зараз має Злата, не впало їй на голову просто так. Заради свого успіху жінці довелося багато працювати та розвивати в собі купу талантів, які раніше могли бути прихованими від сторонніх очей. Хоча жінка з самого дитинства знала, що вона хоче бути справжньою артисткою.

Злата Огнєвіч

Саме тому вона й почала співати та займатися вокалом серйозно. І на щастя, батьки не забороняли їй цього, а навпаки підтримували та помічали її талант. А це дуже важливо для дітей, бо всі ми в собі завжди сумніваємося та не віримо у свої сили. А віра найближчих людей допомагає нам не зупинятися та долати всі перешкоди на своєму шляху.

Огнєвіч й раніше була популярною співачкою, яка часто давала сольні концерти й виступала на різних конкурсах, але найбільшу зірковість їй принесла участь найромантичнішому шоу України “Холостячка”. Адже саме після цього Злату почали запрошувати на різні шоу. А нещодавно артистка навіть зіграла роль у театральній виставі разом з Тарасом Цимбалюком та іншими професіоналами.

Та й загалом зараз у Злати стало набагато більше роботи, адже є й основні концерти та репетиції, а є й благодійні, на які також потрібно витрачати багато сил та часу. Звісно, у Злати є команда, яка їй допомагає впоратися з усіма задачами. Але іноді вона й сама собі асистент.  Про це жінка розповіла у сторіс в соцмережі інстаграм.

“Коли перерва між репетиціями, студійною роботою, концертами, зйомками, фотосетами, я підпрацьовую асистентом сама у себе” – розповіла Злата.

Сторіс Злати

Тож, насправді це все дуже важко поєднувати, а з іншої сторони є постійний актив і відчуття наповненого життя, що дуже добре у наші воєнні часи.