|
07.09.2023 11:14

Євген Клопотенко розповів, що пов’язує його з Лесею Нікітюк: про Злату Огнєвіч вже й думати забув

Не секрет, що Євген і досі не змін знайти для себе гарну партію. Чомусь він не любить серйозних стосунків. Звісно, вони були у чоловіка, але нині він обирає свободу. І насправді через його самотність дуже переживає мама кулінара. Вона хоче для сина родинного тепла і щастя.

Євген Клопотенко

А от сам Клопотенко каже, що серйозні відносини – це не його. Можливо йому дійсно не комфортно в тих умовах, де так чи інакше обмежують його свободу.

Попри всі відмовки чоловіка, йому продовжують активно приписувати романи з відомими українськими жінками. Наприклад, зі Златою Огнєвіч. Колись, їх разом побачили в обіймах і вирішили, що у Євгена є почуття до співачки, але ні, вони просто мають гарні відносини.

Також нещодавно Клопотенко заговорив про відносини з Лесею Нікітюк. Річ  в тому, що чоловік готував на кухні разом з Дашею Астаф’євою і вона запитала, що у нього з Лесею.

“Що у мене з Лесею Нікітюк? Ну дивись, у мене з нею нічого немає, просто вона приходила з рідними групами людей в мій ресторан і я постійно дивував її чоловіків або бджолами або борщем і вона, мабуть, трошки ревнує до тебе” – розповів Євген.

Які стосунки у Євгена з Лесею

Отже, з жодною відомою жінкою серед українського шоу-бізнесу, Клопотенка нічого не пов’язує крім гарних людських відносин. Але на шоу Володимира Остапчука “Мекнув-питайте”, де Женя був гостем, він зізнався, що зараз перебуває у стосунках з дівчиною. Звісно, така новина дуже здивувала публіку, але поки що все розвивається серйозно і називати ім’я своєї обраниці Клопотенко не поспішає і не хоче публічних стосунків.