|
07.09.2023 20:37

Закарбовують талант у глави: які авторські книги випустили Фреймут, Клопотенко, Мартиновська та інші зірки

Останнім часом люди шукають нові варіанти для покращення або здобуття нових знань. І найзручнішим способом для розширення своїх знань були, є і назавжди залишаться книги.

Саме тому, що є люди, які багато знають та мають  за плечима багато практики, можуть і хочуть ділитися своїм досвідом – пишуть книжки. І серед українських зірок таких вистачає.

Ольга Фреймут

Певен всі знають, що телеведуча дуже полюбляє давати уроки етикету, для неї важливо, як людина себе подає, які в неї звички, жести, міміка, хода. На всі ці фактори Ольга звертає увагу і вже маж в кишені пораду. Саме тому жінка випустила книги з етикету, де вона описує основні правила та вимоги. А також дає поради стосовно поведінки жінок і чоловіків у соціумі.

Фоззі

Фоззі

Лідер гурту “ТНМК” Олександр Сидоренко теж не відстає і пише авторські книги. На його рахунку вже 9 опублікованих повноцінних книг. Всі вони різні. Зокрема співак пише тематичні оповіді, які вигадує, редагує та переносить свої фантазії на сторінки книг.

Ольга Мартиновська

Ольга Мартиновська

Суддю “МастерШеф” складно не впізнати, адже останніми Роками Ольга стала дуже популярною особистістю. Її життя – це висока кухня, вона обожнює готувати, експериментувати і вигадувати смачні рецепти. Тому, жінка вирішила, що їй час поділитися своїми кулінарними відкриттями і написала велику кулінарну книгу від свого імені.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

Ще один переможець “МастерШеф” та король борщу Євген Клопотенко має у своєму арсеналі кілька авторських кулінарних книжок. Він описав рецепти для дорослих і для дітей, адже Клопотенко вважає, що дитяча кузня є на рівень важливішою за кухню для дорослих.