|
08.09.2023 00:03

“Дозвольте поділитися знаннями”: Оля Фреймут розповіла де та як доречно використовувати матюки – експерт

Життя пані Фреймут ніколи не було легким, адже вона дуже рано розчарувалась у коханні та народила дитину. Звісно, їй було важко все тягнути на собі. Адже чоловік, від якого Оля народила дитину покинув її і не захотів брати на себе відповідальність. Так, Ольга з Лондону, де працювала офіціанткою, переїхала до Києва і вже там почала будувати кар’єру телеведучої.

Ользі пощастило, адже вона потрапила у правильне місце в правильний час. Їй дійсно посміхнулась доля і вона стала ведучою шоу “Підйом” разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Далі було “Кабріоліто”, а потім “Ревізор”. Ось саме там Фреймут і знайшла своє призначення. А ще Оля вела “Хто зверху?”.

Тож, зіркова слава не змусила себе чекати і Ольга стала гарно заробляти і мати змогу утримувати себе, своїх близьких і свою доньку Злату. Але таке нелегке життя зробило Олю дуже характерною, але іноді це навіть добре.

 

Але крім телевізійної кар’єри Фреймут ще й цікавиться манерами та етикетом. До речі саме манерам Фреймут дуже любить повчати інших. Навіть на проєкті  “Танці з зірками” вона радила прочитати свої книги Владу Ямі та Катерині Кухар. І загалом саме там жінка поводила себе не надто гарно зі сторони етикету.

Проте Оля має свою рубрику в інстаграм, де розповідає як себе варто поводити в різних ситуаціях. І сьогодні Фреймут торкнулась дуже цікавої теми – “Матюкатися чи ні?”. Все це через нічні ракетні атаки, адже вона до такого не звикла.

“Я дуже боюся нічок у Києві, лякаюся проспати тривогу, бо ж малі діти – і сама є затятою фанаткою життя. Тоді заходжу на форуми телеграм-каналів і бачу там суцільні матюки. І хоч сама володію такою лексикою, застосовую її як ліки” – написала ведуча.

Тож, у своєму дописі жінка описала де і в яких випадках матюки та загалом нецензурна лексика є допустимою.