|
08.09.2023 17:09

Гурт MOZGI перетворилися на МІЗКІ: Потапа не оминула криза середнього віку – Позитив не бере в цьому участі

Потап – відомий український продюсер та виконавець, який з багатьох молодих артистів зробив справжніх зірок української естради. Це Дорофєєва, Позитив, Настя Каменських.

Багато років Олексій співпрацював у продюсерському центрі разом зі своєю колишньою дружиною Іриною Горовою, колись вони разом починали цю справу і досягли неймовірних успіхів. Їхні проєкти й досі популярні. Вони виступають на світових сценах і беруть участь у наймасштабніших проєктах та колаборація. Це неймовірно, адже такий результат тримати протягом багатьох років – професіоналізм.

Потап вертає гурт Mozgi під новою назвою

Але після початку повномасштабної війни погляди Ірини і Потапа на розвиток творчості розійшлися дуже сильно. Ірина ставить фокус на популяризацію української музики нового рівня. Вона має бути чуттєва, лірична та актуальна. А от Потап своєю чергою навпаки хоче робити щось більш живе та більш веселе.

Зараз кожен з них займається своєю творчістю. Під крилом Ірини залишається Надія Дорофєєва та інші артисти. І вона доволі швидко набирає обертів зі своїм новим музиним лейблом.

А Потап вирішив навпаки відродити свій старий та вже забутий проєкт MOZGI Українізація в чаті: не MOZGI, але тепер цей проєкт буде поданий під новою назвою –  MI3KI.

Схоже, Потап повноцінно повертає гурт до світу українського шоу-бізнесу. Кілька днів тому в Інстаграм музикантів з’явився пост, який натякає на нову україномовну назву  МІЗКІ та новий шлях гурту вже у нових реаліях та з новими вимогами.

Але варто зауважити що на відео та фото з репетицій,  відсутній Позитив. Проте це й не дивує, адже він давно заявив, що не повернеться до лейблу і буде працювати самостійно.

Тож, цікаво, чому Потапенко не вигадав нового проєкту, а просто вирішив переродити гарно забутий гурт під новою назвою. Що ж, цікаво буде поглянути що з цього вийде.