|
08.09.2023 17:22

Оля Полякова зізналась, чому не наважується піти від Вадима Буряковського: “Морально не готова”

Полякова стала суперзіркою лише у 35 років, а до цього вона пройшла дуже важкий шлях, їй часто відмовляли, казали, що вона не настільки цікава, талановита або яскрава. Але сила Олі в тому, що кожне “НІ” її запалювало ще більше і вона йшла вперед попри все. Таку силу характеру мають далеко не всі люди й це дуже цінно.

Родина Олі

Оля встигла у своєму житті зробити все: побудувати успішну кар’єру в тій сфері, за яку боролась, вийти вдало заміж та народити двох чудових донечок. Поєднувати це все дуже складно, але можливо, коли у тебе є гарна підтримка. А підтримка для сильної жінки має бути у вигляді справжнього чоловіка, який готовий завжди підставити плече без зайвих слів. Справжній чоловік – це той, хто буде ніжним і щирим зі своєю жінкою, який одним дотиком позбавить всіх проблем, це той, який вірно кохає.

Олі пощастило зустріти такого чоловіка, і це її чоловік Вадим Буряковський. Співачка вважає, що він багато чого зробив для неї та для її життя. Звісно, в родині бувають різні моменти, різні етапи, інколи складно знаходити компроміси та йти разом по життю. Але всі негаразди можна вирішити, головне мати бажання.

Полякова доволі часто каже про те, що вона хоче розлучитись з Вадимом, але жодного разу не робила цього і не мала на меті, оскільки без свого коханого Оля просто не уявляє життя.

Оля з дітьми та чоловіком

Оля Полякова зізналася, що вона доволі часто погрожує чоловіку Вадиму розлученням. Але, як пояснила співачка в новому випуску “Дорослих дівчат”,  насправді вона панічно боїться його втратити, адже морально не готова жити самостійно.

Тож, такі погрози можуть бути лише певною захисною реакцією на негаразди.