|
08.09.2023 22:53

Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення з першим чоловіком: у Ярославського намалювався шанс

Знаменитий український кулінар Ольга Мартиновська вперше розповіла, як ставиться до свого розлучення, а також статусу матері-одиначки. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, Ольга Мартиновська декілька років перебувала у шлюбі зі своїм колегою. І саме в цьому союзі у неї народилася дитина — первісток Віра. Але незабаром стосунки з законним чоловіком почали псуватися. Вже лише через декілька років Ольга зізнається, що цьому серйозно посприяв Володимир Ярославський.

Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення

Ольга Мартиновська зізналася, що не шкодує про розлучення

Її благовірний влаштувався у новий столичний ресторан “Собака з’їла голуба”, який переживав не найкращі часи. За іронією долі, рятувати його прийшов саме Володимир. Ольга й раніше чула про його суворий характер, адже слідкувала за шефом у соціальних мережах. Проте й уявити не могла, що під його гарячу руку потрапить її власний чоловік.

Ярославський звільнив коханого Ольги, а вона ніяк не могла зарадити матеріальній ситуації в родині, адже щойно народила та не могла вийти на роботу. Мартиновська пригадала, що тоді надзвичайно довго злилася на незнайомого особисто Володимира і навіть уявити не могла, що колись називатиме його найкращим другом. Через 3 роки пара розійшлася, а в життя Ольги увійшов Вова.

Тим не менш, публіка по-різному ставиться до успіху Мартиновської. Завжди знайдеться представник публіки, який буде критикувати зірку за те, що вона виховує дочку самостійно, а також не змогла влаштувати особисте життя, навіть будучи близькою до світських кол. Але сама Ольга Мартиновський дає зрозуміти, що аніскільки не шкодує про свій вибір, вміло тримає баланс і не впадає у крайнощі.

Маленька Віра при цьому має доволі широке коло спілкування і може похизуватися прекрасною дружбою з Ектором, якого називає своїм хрещеним батьком, а також із самим Володимиром, який, здається, дуже подружився з нею.

Ольга в свою чергу не говорить публічно про стосунки з чоловіками і, складається враження, наче вона взагалі не цікавиться цією стороною питання. Саме тому аудиторія не може підібрати для неї кращої кандидатури у чоловіки, ніж її ліпший друг Володимир Ярославський.