Зеленський показав найрідніших: як змінилися батьки політика за час президентства

Володимир Зеленський вперше за час президентства показав своїх батьків.

Чинний президент україни Володимир Зеленський активно користується мережею Instagram. Найчастіше він ділиться світлинами з робочих буднів президента.

Але вирішив, що керівник має жити не лише державними справами і згадав про батьків. Тож Володимир Зеленський опублікував теплий родинний знімок, на якому зображений з батьками.

У підписі під фото політик написав, що любить батьків. При цьому фото виконане у чорно-білих тонах, що свідчить про те, що він сумує за батьками.

Родина президента сидить за столом і, схоже, їхнє життя за керівництва сина не дуже змінилося. Відмітили скромність життя батьків Володимира Зеленського і в коментарях.

Судячи зі світлини, батьки дуже переживають за сина-політика. Особливо помітно змінилася мама глави держави. А от батько просто радий бачити сина і знати, що у нього все добре.

Ще до того, як Володимир Зеленський став президентом, вона стверджувала, що вони завжди жили скромно. Та й зараз рідні не нажили великих статків, адже так само живуть у квартирі з маленькою кухнею, де зібралися батьки політика для зустрічі з сином.

Батьки Володимира Зеленського
Батьки Володимира Зеленського

Варто зауважити, що такий знімок не сподобалося деяким фоловерам Володимира Зеленського, оскільки вважають, що таким знімкам не місце на сторінці глави держави. Проте деякі були не згодні з цим, адже це його особистий аккаунт.

Добре, що за великою кількістю державних справ президент не забуває про тих, хто завжди був поруч.

 

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".