|
19.09.2023 21:37

Оля Полякова зізналася, що її дочка Маша більше не студентка елітного британського коледжу: “Маруся поїхала”

Ще декілька років тому старша дочка Олі Полякової Маша неодноразово говорила про те, що мріє вступити до елітного британського музичного коледжу. І варто відмітити, що їй це вдалося. Ще до омріяного вступу Марія встигла спробувати себе у ролі фронтмена музичного гурту, декілька разів виступала на сцені і навіть спробувала потрапити на проєкт “Голос країни”, втім безуспішно.

Оля Полякова зізналася, що її дочка Маша більше не студентка елітного британського коледжу

Оля Полякова зізналася, що її дочка Маша більше не студентка елітного британського коледжу

Після початку повномасштабної війни в Україні сім’я була вимушена виїхати за кордон. Звісно, Оля разом зі своїми дочками опинилася у Великобританії, так як її старша спадкоємиця збиралася навчатися саме там. Маша успішно потрапила на курс, але судячи з усього, щось трапилося і дівчина змінила свою думку.

Нещодавно виконавиця заявила, що Маша Полякова буде навчатися в Київській консерваторії, втім не уточнила, чи покинула вона коледж в Англії. Підписники почали цікавитися і звісно артистці довелося відповісти на дане питання. Дійсно, Маша більше не повернеться до Великобританії у якості студентки, адже буде отримувати вищу освіту в Україні.

“Маруся поїхала з Англії, вже не буде там навчатися. Поки що навчається в музичній академії імені Чайковського в Києві, на композиторському відділенні. Готується до чогось дуже крутого, а до чого — скажу вам пізніше”, – прокоментувала виконавиця.

Поки що причина такого рішення замовчується, але як підказує досвід, діти українських знаменитостей зіштовхуються з зовсім іншими викликами за кордоном, адже потрапляють в інше оточення.

Наприклад, свого часу Аліна Гросу навчалася у театральному в москві. Як зізнавалася співачка, її відверто ображали через її походження. Мовляв, студентки-росіянки постійно говорили їй про те, що ніхто не буде з нею носитися як це було в Україні, і її гроші їй не допоможуть. Також неодноразово знецінювалася її кар’єра, яка будувалася з дитинства. Гросу завжди підкреслювала той факт, що їй довелося пройти через справжнє випробування в російській федерації.