|
21.09.2023 21:48

Світлана Тарабарова вперше висловилася про Потапа та глибоку образу на нього: “Мені боляче”

На початку повномасштабної війни в Україні Потапу добряче дісталося за його поведінку. Поки одні музиканти рушали на передову, щоб захищати свою країну та все, що вони люблять, Олексій затримався в Європі і очевидно не поспішав повертатися.

В певний момент критика була настільки яскравою та регулярною, що Олексій вирішив виправдатися і заявив, що знаходиться в територіальній обороні. Мережа підняла продюсер у на сміх, адже він не приховував, що перебуває в Іспанії. Тож поставало логічне питання: як він збирається боронити країну, якщо захищає її суто на папері. Потап так і не зміг відповісти на ці запитання а ситуація вийшла здебільшого комічною, ніж скандальною.

Світлана Тарабарова вперше висловилася про Потапа

Світлана Тарабарова вперше висловилася про Потапа

І поки одні відверто сміялися, інші відчули певну образу на артиста, адже ті, хто дійсно опинився на передовій — це чийсь чоловік, брат, друг. Нещодавно Світлана Тарабарова вперше висловилася про казус, в який потрапив Олексій і зізналася, які почуття у зв’язку з цим має у програмі “Точка опори”.

“Він [Віталій Козловський] як справжній чоловік — отримав повістку і не “спітляв”, як кажуть, не почав розповідати, що вступає до “іспанської тероборони” [Потап]. Треба тримати руку на пульсі та бути на одній хвилі з людьми. Олексій сто відсотків втратив цю руку на пульсі, бо написати таке про українських дівчат це дуже образливо! Я не у формі, але відчула, як мені неприємно та боляче. Але наскільки я знаю, Олексій вибачився. Ми маємо стати такими людьми, що коли хтось багато робить, а ще й знаходить у собі сили вибачитись — це круто, він подає приклад: накосячив — будь ласка, вибачайся”

Примітно, що згодом Потапенко таки повернувся. Продюсер навіть зміг виправдатися. Мовляв, не приїжджав раніше через стан здоров’я. Зірка перехворів на коронавірус, а пізніше боровся з ускладненнями: паралічем лицьового нерву. З даним питанням йому довелося провозитися декілька місяців.

Але повернення його було недовгим. Незабаром Олексій знову опинився в Європі і остаточно почав працювати в Україні лише влітку 2023-го після низки скандалів та декількох хвиль хейту.