|
29.09.2023 09:11

Розлучилися після 25 років шлюбу: чому нинішній мер Києва Віталій Кличко покинув красуню-дружину?

Життя непередбачуване. Іноді люди дивують своїми рішеннями. Ось і Віталій Клично здивував громадськість, чоловік розлучився з дружиною після 25 років шлюбу.

У серпні 2022 року Віталій Кличко приголомшив новиною. Мер Києва зізнався, що розлучається з дружиною. Про це чоловік повідомив у інтерв’ю порталу Бабель.

Чутки про розлучення подружжя ходили й раніше. Проте, зараз Віталій особисто підтвердив факт розриву стосунків. Причиною розлучення політик назвав різні інтереси. Віталій наголосив, що експодружжя вже давно не проживає разом, у кожного з них власне, окреме життя. Тож зберігати шлюб не було сенсу, пара живе окремо, діти вже дорослі та все зрозуміють.

Віталій Кличко розповів про причини розлучення з дружиною

Наталія підтвердила слова колишнього чоловіка. Вона повідомила, що за довгий час, який подружжя проживало окремо, їх інтереси змінились та життєві шляхи розійшлися. Експодружжя з повагою відноситься одне до одного та вдячні за час проведений разом. Екс-пара запевняє, що залишилися в чудових відносинах та завжди будуть поважати та підтримувати свою колишню половинку.

Віталій Кличко розповів про причини розлучення з дружиною

І хоча Віталій Кличко заявив, що його серце належить Києву, ведучий Слава Дьомін на шоу “Слава ПРО” висловив іншу думку. За словами блогера, у мера є інша жінка, але політик її не афішує.

Нагадаємо, Наталія та Віталій Кличко побралися квітні 1997 року. Пара має трьох спільних дітей: двох синів Єгора-Деніела та Максима і доньку Єлизавету-Вікторію. Зараз Наталія живе у Німеччині, де відвідує мітинги на підтримку України. А Кличко продовжує керувати Києвом та створювати для мешканців столиці гарне та зручне місто.