|
26.09.2023 11:11

Білик з Коляденко, а Цибульська не з Дзідзьо: зірки, які після розставання дали другий шанс своїм стосункам

Шлюби Ірини Білик

Українська співачка та композиторка Ірина Білик мала вже 5 шлюбів, три з них – офіційні, два – цивільні. Білик каже, що завжди перша ініціювала розлучення і жодного разу не шкодувала. Основне кредо жінки полягає в тому, що кожен новий чоловік буде кращим за попереднього. Тому вона закликає усіх жінок, що потерпають від домашнього насилля – не боятись тікати з цих стосунків.

Епатажний Дмитро Коляденко – хореограф з яким Білик перебувала в стосунках у період з 2003 по 2006 роки. Білик розповідала про надмірну емоційність ексчоловіка та поділилась історією, коли Коляденко викинув диван з 13-го поверху. Подібні казуси траплялись через ревнощі. Як зізнається співачка, спочатку їй подобалось таке життя, її це забавляло. У 2006 році все ті ж ревнощі стали причиною розлучення зіркового подружжя.

Зірки, що дали одне одному шанс після розставання

Натяки на відновлення стосунків

Проте не зважаючи на скандали між артистами, які в результаті часто вирішувала міліція, Ірині Білик і Дмитру Коляденку вдалося встановити теплі та дружні стосунки.

З початком 2023 року з’явилось все більше натяків про поновлення стосунків між експодружжям. Білик підігріває чутки спільним фотографіями та підписами до них. Останнє, що шокувало фанатів – відео у якому Білик ініціює поцілунок з Коляденком.

“Як ви вважаєте, хто перший повинен цілувати, жінка чоловіка або чоловік жінку?” – запитує співачка.

Ірина Білик вирішила прокоментувати здогадки шанувальників, щодо роману з Коляденком. Артистка каже, що люди потребують казки, особливо в такий час. За її словами, з хореографом вони часто бачаться на спільних концертах, проводять час разом та розділяють сніданки.

“Так, ми кохаємо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розповімо”, – додає Білик

Ольга Цибульська та Дзідзьо

Після розлучення Михайла Хоми зі співачкою Slavia, Мережею почали ширитись чутки про колегу Дзідзьо – Ольгу Цибульську. Мовляв, вона і стала перешкодою в стосунках Хоми з дружиною. Зірки прокоментували обвинувачення:

“Що б я зараз не сказала, все одно всі скажуть, що я повія, розлучниця, що я влізла в сім’ю, народила Дзідзьо сина. Але ні, нічого у нас з Дзідзьо не було. Він не є батьком Нестора. Я про це говорила вже тисячу разів”, – каже Цибульська та натякає, що авторкою таких погроз була ексдружина артиста.

DZIDZIO ж зазначив, що має з Олею виключно робочі стосунки.