|
29.09.2023 13:03

“Мені 9, а не 39”: Остапчук похизувався, як Полтавська робила йому сюрпризи – Горняк так не переймалася

Автор: Юлія Ящук

27 вересня український телеведучий Володимир Остапчук зустрів своє 39-річчя, однак ще й досі продовжує ділитися кадрами з того дня та дякувати коханій за незабутнє свято. До слова, спочатку молода дружина зняла номер в столичному готелі, аби парочка змогла зустріти свято не в стінах квартири. Далі дівчина, не дочекавшись ранку, опівночі принесла коханому святковий торт та подарунок – новенький айфон.

Володимир Остапчук не приховував свого здивування, адже зазвичай такий подарунок жінки отримують від чоловіків. Знаменитість продовжив ділитися деталями святкування свого дня народження та показав, як дружина не втомлювалася його дивувати.

Остапчук похизувався, як Полтавська робила йому сюрпризи

Шоумен зізнався, що останні сім років звик працювати на свій день народження, тому цього разу Катерина сказала, що весь день буде присвячений лише йому. Спочатку парочка відправилася розслабитися на масаж, а далі після такого хорошого відпочинку, вони додали до свого спектра емоцій трішки екстриму. Володимиру дуже сподобалося і в цей момент він відчував себе не на 39 років, а на 9:

“Я традиційно останні 7 років працюю у свій День народження. Тому, Катя сказала, що сьогодні зробить день для мене. Ось на масаж прийшли. Далі привела на картинг. Мені так подобається, наче мені 9, а не 39”.

Остапчук похизувався, як Полтавська робила йому сюрпризи

Нагадаємо, що телеведучий Володимир Остапчук 26 вересня вперше публічно з’явився на світському заході з 23-річною дружиною Катериною Полтавською на музичній премії MUZVAR AWARDS 2023, а потім вони поїхали зустрічати 39-річчя шоумена до готелю.