|
30.09.2023 12:26

Актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв оголосив про заручини з коханою: красуня хизується обручкою на пальці

50-річний український режисер Ахтем Сеітаблаєв поділився радісною новиною. Чоловік оголосив про заручини з новою обраницею. Жінку звати Мар’яна. Про заручини пара оголосила в Instagram.

На знімку кохана Ахтема разом з чоловіком. На пальці жінки красується каблучка з камінчиком. Фото пара зробила на вулиці в Чернівцях.

“Від Криму до Карпат. Так” – підписали допис закохані.

Підписники тепло привітали чоловіка та його обраницю. Пару просто засипали компліментами.

“Вітаю з хорошою новиною! Бережіть одне одного!”, “Нова красива українська сім’я! Щасти вам у всьому”. “Гарно виглядаєте! Щирі вітання”, – коментують допис підписники.

Про стосунки пари стало відомо у червні. Закохані з’явилися разом на допрем’єрному показі фільму “Рашизм. Історія хвороби”. Про жінку актора відомо небагато, раніше вона працювала в білоруському посольстві.

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв повідомив про заручини

За плечима Сеітаблаєва вже два шлюби. Про першу дружину актора нічого не відома, але у шлюбі у екс-пари народилося двоє дітей. Син Селім та дочка Назли. Старша донька Ахтема подарувала батькові онучку. Назли народила дитину в січні 2023 року.

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв повідомив про заручини

Другий шлюб чоловіка протримався 10 років. Сеітаблаєв був одружений з продюсеркою Іванною Дядюрою. Експодружжя має спільну доньку Сафіє. Пара оголосила про розлучення у жовтні 2021 року.

“Я сподіваюся, ми залишимося добрими друзями”, – коментував розлучення Ахтем.

Ахтем підтримує теплі стосунки з колишньою та готовий при необхідності допомагати жінці. Пару пов’язують не тільки романтичні стосунки, а й спільна праця над кінопроєктами “Хайтарма” та “Кіборги”.