|
30.09.2023 14:40

Не стримала обіцянку та обманула чоловіка: секрет Тіни Кароль вийшов назовні через ображеного колегу

Поки одні артисти несуть шалені репутаційні втрати під час війни через свою втечу, небажання переходити на українську або минуле, їхні колеги навпаки змогли покращити своє положення починаючи з 2022-го. Серед них опинилася і Тіна Кароль, яка насправді і не потребувала додаткових зусиль, щоб втриматися на олімпі українського шоу-бізнесу.

Секрет Тіни Кароль вийшов назовні через ображеного колегу

Зірка відмовилася від своїх російськомовних хітів, активно займалася благодійністю, брала участь у протестах, представляла Україну на різноманітних заходах, метою яких був збір коштів. Втім, нещодавно український музикант Саша Чемеров поділився своєю правдою про поп-діву.

Секрет Тіни Кароль вийшов назовні через ображеного колегу

У своєму інтерв’ю зірка заявив, що його колега не приїхала виступати перед військовими, хоча мала це зробити. Він вважає, що скоріше за все, Кароль не наважилася через страх. А також розповів, що вона декілька разів обіцяла автівку для військових, і так її не передала.

“Це був не раз. Три або чотири рази так було. І, крім цього, була обіцяна якась машина, але вона не приїхала. Наскільки я знаю і розумію, Тіна просто боїться в принципі”

Крім того, він назвав ще одного співака, який напередодні поїздки на передову відмовлявся від цієї ідеї. За словами Чемерова, це Велбой.

“Він не хотів їхати, а потім, коли у нього наламалася його кар’єра, він почав прямо говорити: “Візьміть мене з собою”, але ми його вже не брали”

Примітно, що до преси декілька разів потрапляли новини про доволі благородні вчинки артистки. Наприклад, вона придбала квартиру для хлопчика, який вів знаменитий щоденник в Маріуполі. Також артистка передала автівку на передову у той самий день, коли її попросили про це. Втім, вона це зробила для Данієля Салема.

Тіна Кароль поки що не відреагувала на дану інформацію та жодним чином її не коментує. Є висока вірогідність того, що з її сторони ситуація буде виглядати зовсім інакшою і зірка пояснить, що ж сталося насправді.