|
02.10.2023 14:15

Залишив з купою проблем: Маша Єфросиніна вперше розповіла про рішення її чоловіка покинути родину

Одразу після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв вирішив захищати Батьківщину та покинув сім’ю заради передової. Знаменитість дуже важко сприйняла дану новину і варто відмітити, що в їхній родині настала тривала криза, про яку зірка відкрито час від часу говорить.

Звичайно, Тимур як і інші військові доволі рідко буває вдома, адже вихідних не так багато і попри благородність та сміливість свого благовірного, Маша Єфросиніна також бачить в ньому серйозні зміни, що відбуваються і вона намагається до них звикнути, хоча це для неї дуже болісно.

Маша Єфросиніна вперше розповіла про рішення її чоловіка

Маша Єфросиніна вперше розповіла про рішення її чоловіка

Нещодавно телеведуча розповіла і про те, наскільки важким для неї було усвідомлення нової реальності, в якій її чоловік покидає родину. Відповідну публікацію можна знайти на особистій сторінці Маші соціальній мережі Instagram.

“Як я злилася, ображалася на тебе, що залишаєш мене саму, з дітьми, з купою проблем і труднощів, з заробітками. Як страждала, що не порадився зі мною… Як плакала”

Втім, зірка зізналася, що намагається зрозуміти позицію свого коханого.

“Я не розумію, що ще зараз може бути для мене важливішим, ніж зробити все, що в моїх силах. Діти колись мене зрозуміють. Ти теж”. Тоді я злилася, але всередині насправді пишалася тобою”

Варто відзначити, що в родині є двоє дітей: доросла дочка та маленький син. Після 24 лютого Маша була вимушена евакуюватися з ними за кордон і перебувала в Європі декілька місяців, після чого прийняла рішення повернутися.

Зірка активно брала і бере участь в інформаційній боротьбі проти ворога, за що нещодавно навіть була умовно засуджена російським судом. Реакція телеведучої була безцінна, адже це свого роду підтвердження того, що вона нанесла шкоду репутації країни-окупанта.

Тим часом її чоловік Тимур веде непублічний образ життя, не дає жодних коментарів і єдині новини, які можна про нього отримати — це повідомлення Єфросиніної. Також зірка часто обговорює стосунки з чоловіком з Олею Поляковою в рамках їхнього шоу на YouTube.