|
02.10.2023 20:40

На кого Нікіта Добринін проміняв екс-дружину Дашу Квіткову? Шоумена бачили з колишньою коханкою колеги

Нікіта Добринін та Даша Квіткова були єдиною парою, яка склалася в результаті зйомок участі у романтичному реаліті-шоу “Холостяк”. Здавалося, це справжня казка, яка перемістилася з екрану в реальний світ.

Нікіта Добринін був помічений на заході з Чарою Хорив

Пара влаштувала розкішне весілля і навіть стала батьками. У зірок народився син Лев. Втім, щастя тривало недовго. Наприкінці 2022-го року стало відомо, що молоді люди прийняли рішення розлучитися. Для Нікіти Добриніна це вже вдруге.

Нікіта Добринін був помічений на заході з Чарою Хорив

Обидва не наважилися розповідати усю правду аудиторії, обмежившись загальними фразами. Нікіта пообіцяв, що ніякого бруду не було і не буде. Мовляв, зрад у шлюбі не сталося, і нічого такого, на рахунок чого можна попліткувати.

Ба більше, зірки відвідують сімейного психотерапевта, але роблять це заради спільного сина. Нікіта та Даша мають надалі виховувати спадкоємця і взаємодіяти таким чином, щоб їхні стосунки не впливали негативно на психіку дитини.

І примітно, що вже обидвом приписують романи. Не так давно Дашу Квіткову бачили у компанії іншого чоловіка, коли сталося ДТП в Київі. І от її колишній також нібито не залишився без компанії. Мережею розповсюджуються чутки, що шоумен почав зустрічатися з блогеркою Чарою Хорив.

Нікіта Добринін був помічений на заході з Чарою Хорив

Справжня красуня та інфлюенсерка, вона є колишньою коханою телеведучого Богдана Шелудяка (Буше). Молодих людей побачили разом на заході, а точніше премії “МузВар”. Для фотографії вони позували разом, і з цього преса та глядачі зробили висновок, що прийшли на захід вони також не поодинці. Втім, жодних прямих доказів того, що між ними є любовний зв’язок немає. Нікіта Добринін дані чутки не коментує.

Нікіта Добринін був помічений на заході з Чарою Хорив

Примітно, що у кадрі вони також доволі близько стали одне до одного, що говорить принаймні про їхнє близьке знайомство. Втім, правду знають лише ці двоє.