Юлія Тимошенко святкує 60-річчя: як найвпливовіша жінка України виглядала в юності та чому досі не стала президентом

Сьогодні Юлія Тимошенко відзначає ювілей. Найхаризматичнішій жінці-політику виповнюється 60 років.

За час роботи у парламенті Юлія Володимирівна двічі була прем’єр-міністром, стільки ж разів відбувала покарання і тричі балотувалася на посаду президента.

Юлія Володимирівна народилася на Дніпропетровщині 27 листопада 1960 року. У шкільні роки майбутній політик не особливо експериментувала з зовнішністю, так само, як і на початку політичної кар’єри.

Юлія Тимошенко в юності
Юлія Тимошенко в юності

У 90-ті заснувала компанію “Єдині енергетичні системи України”, яка займалась транспортуванням газу до країн Європи. За що отримала прізвище “газової принцеси”. Тоді ж стала віце прем’єр-міністром України з ПЕК в уряді Віктора Ющенка.

У той самий період Юлія Тимошенко знайомиться з павлом Лазаренком і Олександром Турчиновим. Пізніше двічі поспіль обирається народним депутатом і створює ВО “Батьківщина”.

Юлія Тимошенко на початку кар'єри
Юлія Тимошенко на початку кар’єри

Юлію Тимошенко часто називали “єдиним чоловіком в українській політиці” за її характер, вміння отримувати бажане і досягати поставлених цілей.

Вперше у крісло прем’єр-міністра політик сіла у лютому 2005 року. Проте тодішній президент Віктор Ющенко зняв її з посади через тиск олігархів. А вже у 2007 році “Леді Ю” повернулася у прем’єрське крісло.

Юлія Тимошенко на початку кар'єри
Юлія Тимошенко на початку кар’єри

За час перебування Юлії Тимошенко у політиці, їй давали багато прізвищ: “Леді Ю”, “газова принцеса”, “жінка з косою”, “Юлька”, “Наша Юля”, “Тигрюля” та інші.

Разом зі зміною посад, Юлія Володимирівна змінювала зачіску та колір волосся. І лише у 2005 році прийшла до зачіски “коса”, за якою її впізнавали всі.

Коса - візитна картка Юлії Тимошенко
Коса – візитна картка Юлії Тимошенко

До 2014 року Юлія Тимошенко не змінювала зачіску. змінювався лише колір волосся. А от у 2014 політик знову почала експерименти.

Зараз на публіці ювілярка все частіше з’являється з довгим волоссям, зібраним у низький хвіст або розпущеним. Oстанньою зміною стилю став холодніший відтінок волосся.

Нинішня зачіска Юлії Тимошенко
Нинішня зачіска Юлії Тимошенко

А нещодавно на засідання погоджувальної ради Юлія Володимирівна прийшла з завитим волоссям. Це не залишилося непоміченим і наштовхнуло на думку. що будуть якісь зміни.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?