|
03.10.2023 18:26

Після чуток про вагітність Надя Дорофєєва показала свій животик і розповіла правду: Кацурін буде вражений

Ексучасниця гурту “Время и Стекло”, Надя Дорофєєва, відреагувала на хвилю обговорень свого “цікавого стану”. Інформацію про можливу вагітність артистки почав поширювати блогер-пліткар Богдан Беспалов.

Плітки про вагітність

2 жовтня блогер опублікував відео на своєму YouTube каналі, де не міг не згадати про співачку. За словами Беспалова, його спільнота часто зачіпає теми, які згодом підтверджуються. Цього разу підписники контент-мейкера висунули гіпотезу про те, що Дорофєєва чекає на первістка.

Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про вагітність

Обґрунтували вони це тим, що артистка почала ретельно підбирати ракурси для своїх публікацій у Instagram, а також зачастила із досить вільними образами. Підкріпило чутки й те, що Надя зовсім нещодавно висловлювалась про материнство. Зірка повідомляла, що готова стати мамою та навіть думала над вибором імені для майбутньої малечі. А визначальним фактом стало те, що нібито підписники Беспалова бачили Дорофєєву у спеціаліста з цих питань.

Реакція Наді Дорофєєвої

Веб-ресурси швидко підхопили та поширили новину. А вже ввечері того ж дня співачка опублікувала відео у TikTok з реакцією на чутки. Ось що пишуть шанувальники:

“Якби Надя народжувала кожного разу, як “була вагітна”. То вже отримала звання Матері героїні”

“Надя була б не Надя, якщо б не була вагітна вже 23 рази”

Дорофєєва постала у короткому топі, тим самим довівши, що не приховує свій живіт. Таким невеличким відео, співачка спростувала дезинформацію, що пішла з відео Богдана Беспалова.

Нагадаємо, що в липні цього року Надя Дорофєєва одружилась з ресторатором Михайлом Кацуріним. Чоловік є батьком двох маленьких дітей. 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана народила його попередня дружина, блогерка Даша Кацуріна. З дітьми Кацурін не бачиться, наразі їх вихованням займається ексдружина.