|
05.10.2023 21:02

“Їй заплатили”: переможниця Холостяка Шульгіна розповіла про зраду Соломко, на яку вона пішла після весілля

Колись Яна Соломко здавалася українцям доволі тихою, талановитою та аристократичною натурою. Усе це прикрашалося розкішними природними даними та вродженою харизмою. Здавалося, що немає пояснення вибору Макса Чмерковського, який замість вихованої та легкої Яни обрав доволі цілеспрямовану Олександру Шульгіну.

Переможниця Холостяка Олександра Шульгіна розповіла про причини зради Яни Соломко

З переможницею проєкту “Холостяк” у хореографа не склалося. Вже через декілька місяців вони розійшлися, хоча пізніше головний герой розповість, що взагалі одразу пошкодував про свою участь у зйомках і йому не сподобався взагалі ніхто. Чоловік вибирав з того, що йому запропонували продюсери і навідріз відмовився закінчити шоу з Яною Соломко. Його вибором стала Шульгіна за багатьох причин. Основна — вона сподобалася йому як людина.

Олександра Шульгіна розповіла про причини зради Яни Соломко

Нещодавно дівчина дала ексклюзивний коментар для Слава Дьоміна на рахунок Яни Соломко, яка після початку повномасштабної війни в Україні опинилася в російській федерації, підтримала її політику і навіть створила пісню, у тексті якої йшлося про героїню, що чекає військового додому. Співвітчизники Соломко були настільки вражені цинічною зрадою, що їй навіть не діставалося так як Ані Лорак.

Співачка знову опинилася “за бортом”, не змогла похайпувати і за дивним збігом обставин доволі швидко втекла з російської федерації і опинилася в Маямі. Олександра вважає, що Яна підтримала москву тільки тому, що їй заплатили.

“Вона казала, що в неї є мрія – жити в Америці. Ну, як я можу до цього ставитися? Я не знаю, що там насправді відбувається. Але, так розумію, її чоловік з рф, і вони переїхали. Певно, що їй заплатили гроші, щоб вона там підтримувала. А потім не склалося. Вона зрозуміла, що її мрією завжди був США, і переїхала сюди. І зараз намагається повернути українську аудиторію”, – заявила Саша Шульгіна у своєму інтервʼю.

Нагадуємо, нещодавно Яна викликала шквал критики через те, що заговорила українською мовою.