|
06.10.2023 21:56

“Прагну із тобою бути”. Роман Alyosha і Влада Дарвіна вийшов назовні: як відреагував Тарас Тополя

Відома українська співачка Олена Тополя, більш відома за своїм псевдонімом Alyosha, вже протягом 13 років співпрацює з музикантом та автором пісень Vlad Darwin. Кожен їх спільний трек про почуття. Артисти неодноразово виступали в тандемі та кожного разу це було по-особливому чуттєво.

Спільна робота

Весною 2011 року Alyosha та Влад Дарвін презентували свій вражаючий хіт під назвою “Ти найкраща”. Ця пісня стала одною з найпопулярніших композицій року в Україні та утримувалася на першому місці в загальних чартах країни протягом 24 тижнів підряд.

Слухачі вірили в щиру історію кохання, про яку розповіли артисти, і навіть досвідчені журналісти підозрювали роман між Альошею та Владом. Самі виконавці не коментували чутки, але рядок з їх ще одної спільної пісні:

“Це більше, ніж дружба, але менше, ніж кохання”, – безсумнівно викликав багато запитань.

Нова пісня

4 жовтня 2023 року Влад Дарвін оприлюднив кліп на нову пісню “Причастя”. На музичній премії “Музвар”, що відбулась у вересні цього року, дует вперше виконав пісню вживу. На церемонію нагородження співачка Alyosha з’явилась без свого чоловіка, фронтмена гурту “Антитіла”, Тараса Тополі. Артистка позувала на зеленій доріжці в супроводі свого колеги Влада Дарвіна.

Alyosha і Влад Дарвін натякнули на стосунки новою піснею

Основні меседжі пісні

“Дух заборонених тем, світив мені у вічі… Тільки кордони червоні, між нами до скону скону… Немилостиво прагну тебе, як грішний причастя”, – співає Олена у своїй партії.

Влад Дарвін прокоментував, що спонукало його до написання такої лірики:

“Єдиним рятівним почуттям для змучених війною родин залишається спрага істинної любові — причастя життя, що дарує прощення та очищення душам мільйонів людей. Саме ці меседжі я закладав у пісню, коли її писав, коли думав про Олену”

Alyosha і Влад Дарвін натякнули на стосунки новою піснею

Ця пісня сповнена прагнення побачитися із коханою людиною. Текст виразно висловлює бажання бути разом із тим, хто є особливим, однак композиція викликала значну кількість суперечок в Мережі.

Деякі користувачі висловлюють думку, що Alyosha та Влад Дарвін, можливо, перейшли межу в цьому творінні.