|
07.10.2023 09:12

Потап вперше прокоментував, коли чекати на появу малюка від Насті Каменських: правди вже не приховують

Автор: Юлія Ящук

Настя Каменських не приховує, що втомилася давати інформаційний привід для публічних обговорень в темі її нібито вагітності. Сама виконавиця вже неодноразово наголошувала, що хоче народити, готова до відповідального кроку, аби нарешті стати мамою і повідомить публіці, якщо це станеться.

Нещодавно Мережа охопила новину, що подружжя переживає складний період в їхніх стосунках, а деякі давно переконані, що пара не розповідає про своє розлучення. 30 вересня відбувся масштабний сольний концерт Насті Каменських в Києві, де серед слухачів в залі та колег зірки Потапа помічено не було.

Потап вперше прокоментував, коли чекати на появу малюка від Насті Каменських

Днями артист поширив спільне романтичне фото з дружиною в соціальній мережі Instagram, з часу прогулянки Подолом, де знову позначив профіль Каменських поряд із сердечками, однак від коханої так само ніякої реакції. В коментарях під щасливою світлиною подружжя, користувачі почали засипати пару компліментами та в який раз цікавитися, коли чекати новину про появу в їхньому житті спільного нащадка.

Олексій Потапенко вперше за довгий час не змовчав та не проігнорував дане питання від підписниці, а тому чітко зазначив, що повідомити пара про своє поповнення зможе, коли Настя завагітніє:

“Коли завагітніє”.

Потап вперше прокоментував, коли чекати на появу малюка від Насті Каменських

З даної відповіді можна робити висновки, що всі невпинні плітки в Мережі про вагітність Каменських досі залишаються лише чутками. Наразі подружжя не коментує свої імовірні проблеми в стосунках, на появу малюка не чекає та намагається удавати, що в їхніх взаєминах нічого не змінилося.