|
07.10.2023 15:40

Осоромилася на весіллі: Олена Кравець розповіла ганебну історію та зізналася, чому заздрить Кошовому

Відома акторка “Жіночого кварталу” Олена Кравець рідко ділиться особистими почуттями. зірка зізнається, відкриватися її досить складно. Проте, під час шоу Жені Яновича “20:23”, жінка поділилася деякими подробицями з життя. Формат шоу передбачає спілкування у формі гри. Можливо саме тому Олена розговорилася.

Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому

Женя зачитував відповіді, а Олена мала підібрати питання, на яке дала б таку відповідь. Кравець розповіла, що не часто спілкується з близьким другом Володимиром Зеленським, адже розуміє, що на президентові велика відповідальність, та вона не хоче його відволікати.

Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому

Жінка зізналася, чому заздрить Євгену Кошовому. Ні, це не вміння швидко вчити тексти, або його акторська майстерність. Жінка заздрить його зачісці, адже йому не потрібно по дві години перед концертами вкладати волосся. Жінка доповнила свою відповідь більш серйозною заявою. Акторка заздрить Яновичу, адже він наважився на власне шоу та займається улюбленою справою.

“Ти наважився зробити те, що хотів, про що мріяв. І робиш це круто. Я тепер розумію, що теж так хочу”, – зізналася Кравець.

Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому

Також, Олена розповіла ганебну історію з життя. Жінка досі соромиться своєї помилки. Одного разу, акторка вела церемонію весілля у друзів. Під час розпису Кравець помилилася, та замість імені нареченого, назвала ім’я його друга.

“Вони Українці. Але дуже давно переїхали до Америки та весілля було в Мексиці. Було дуже спекотно”, – виправдовує себе Олена.

Погляд нареченої та нареченого, жінка пам’ятає й нині. Олена дуже соромиться цієї ситуації, адже ледве не зіпсувала весілля молодятам.