|
08.10.2023 14:02

Перша леді Олена Зеленська зізналася про проблеми в сімейному житті з Володимиром: “Родина розʼєднана”

Автор: Юлія Ящук

Ранок 24 лютого 2022 року загнав багатьох українців до глухого кута, оскільки жінки та матері для врятування себе та своїх дітей покидали власні домівки та коханих чоловіків, від’їжджаючи до інших країн.

Олена Зеленська зізналася про проблеми в сімейному житті з Володимиром

Перша леді України Олена Зеленська зізналася, що повномасштабне вторгнення росії на українські землі дуже вплинуло на стосунки з Володимиром Зеленським. Жінка розповіла, що завантажений графік чоловіка не дає йому змогу проводити достатньо часу з нею, їхніми дітьми та навіть жити зі своєю родиною. Тож, якщо їй випадає нагода бачити його хоча б на роботі, то діти такої можливості не мають:

“Ми живемо не разом з чоловіком. І так, родина роз’єднана, і ми маємо можливість бачитися усі разом не так часто, як ми хотіли”.

Олена підкреслила, що їхньому 10-річному сину Кирилу особливо не вистачає уваги та часу проведеного з батьком. Так само і донька Олександра не може собі дозволити багатьох речей з татом, які роблять однолітки її віку.

19-річна дочка подружжя наразі студентка одного з вишів Києва. На даному етапі життя молодь мріє про нові емоції, цікаві хобі, подорожі, і Олені боляче від того, що Олександра та Кирило живуть з такими обмеженнями.

Однак перша леді зазначила, що родина з обмеженнями в часі навчилася якось з цим миритися, продовжує триматися та впевнена, що пройде через всі випробування долі. Утім, попри те, що Олена підтримує коханого, завжди на його боці та вірить в краще, вона наголосила, що хоче мати чоловіка, а не історичну постать поруч.